Prima pagină » Ștrandul cu ape termale din Ardeal, unde prețurile au rămas pe loc. Apa are proprietăți vindecătoare – FOTO

Ștrandul cu ape termale din Ardeal, unde prețurile au rămas pe loc. Apa are proprietăți vindecătoare – FOTO

Ștrandul cu ape termale din Ardeal, unde prețurile au rămas pe loc. Apa are proprietăți vindecătoare – FOTO


Ștrand Termal Mădăras Bihor  este situat la câţiva km de Salonta și funcţionează din 1979. Apele ștrandului sunt vindecătoare.

Ștrandul are trei bazine superbe, iar bihorenii și turiști vin aici pentru boli reumatice, pentru tratament, dar și pentru agrement.

Prețurile invită și ele turiștii, fiind o zonă fără scumpiri exagerate. Intrarea la ștrand costă 30 de lei, iar o cazare undeva la 150 – 200 de lei pe noapte pentru o cameră. 

Apa termala este un tip de apa minerala care provine din adancul scoartei terestre si care este total lipsita de bacterii si nepoluata. Aceasta, pana sa ajunga la suprafata sub forma de izvor, „aduna” saruri minerale si dioxid de carbon, fapt ce o transforma in tratament pentru o gama larga de afectiuni.

Strandul termal din Madaras – Bihor detine 3 bazine si se afla la trei km de orasul Salonta ,este unul cu apa termala foarte cochet si curat.

Aici aveti ocazia de a petrece clipe placute descoperind un strand cu apa…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.