Prima pagină » Clujeni de omenie! Un taximetrist a găsit o borsetă cu bani și a returnat-o, după ce un polițist i-a dat un telefon

Clujeni de omenie! Un taximetrist a găsit o borsetă cu bani și a returnat-o, după ce un polițist i-a dat un telefon

Clujeni de omenie! Un taximetrist a găsit o borsetă cu bani și a returnat-o, după ce un polițist i-a dat un telefon


Un clujean care urma să plece într-un tur al Europei, cu soția și fiul lui, și-a pierdut borseta cu banii și pașapoartele, dar norocul lui a fost un om al legii.

În data de 25 iunie a.c., în jurul orei 06.00, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a sesizat un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier despre faptul că și-a pierdut o borsetă cu bani pe o stradă din cartierul Mănăștur.

La aceeași dată, în jurul orei 03.00, bărbatul împreună cu fiul și cu soția urmau să plece într-o vacanță, respectiv un tur al Europei, iar după ce și-au pus toate bagajele în autoturism au pornit la drum, acesta uitând o borsetă ce conținea sumele de 2000 de euro, 1000 de franci elvețieni, precum și 3 pașapoarte, pe plafonul autoturismului.

După aproximativ 5 minute s-au oprit într-o stație de carburanți pentru a alimenta rezervorul autoturismului, iar în acel moment bărbatul și-a dat seama că a pierdut borseta.

A încercat să…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.