Prima pagină » Actorul Bob Rădulescu, către un șofer care a aruncat gunoaie din mașină: ”Este semnul clar al eșecului educației”

Actorul Bob Rădulescu, către un șofer care a aruncat gunoaie din mașină: ”Este semnul clar al eșecului educației”

Actorul Bob Rădulescu, către un șofer care a aruncat gunoaie din mașină: ”Este semnul clar al eșecului educației”


Actorul Bogdan Bob Rădulescu a surprins un șofer în Aleșd, pe DN E60, spre Cluj, dar într-o parcare a golit ”tacticos, liniștit, cu brațele pline, mașina de gunoi”.

Există câcați cu ochi pe care îi vezi și regreți enorm că mama lor nu a ales avortul atunci când a rămas borțoasă cu ei.

Un astfel de rebut este șoferul cu duba lui Mercedes Sprinter gri închis, cu numere de Suceava, cu remorcă și 2 mașini probabil second-hand aduse din vest cu direcția România.

Iese avortonul ăsta din Aleșd, pe DN E60 cu direcția Cluj, oprește într-o parcare și își golește tacticos, liniștit, cu brațele pline, mașina de gunoi.

Doze de aluminiu, sticle de plastic, ambalaje, tot ce are strâns în mașină revarsă cu brațele pline în iarba de pe marginea drumului și se întoarce zâmbitor la dubă, întoarce-s-ar la mamicuța lui în pântece și să mai iasă o dată, însă pe partea ailaltă ca îngrășământ pentru agricultură! 

În 2023… să mai ai…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.