Prima pagină » Le fuge pământul de sub picioare. Structura clădirilor din Chicago este afectată de schimbările climatice

Le fuge pământul de sub picioare. Structura clădirilor din Chicago este afectată de schimbările climatice

Le fuge pământul de sub picioare. Structura clădirilor din Chicago este afectată de schimbările climatice

  • Un fenomen pe care oamenii de știință l-au numit „schimbări climatice subterane” deformează solul de sub orașe, arată un studiu realizat la Chicago.
  • Efectele sale asupra infrastructurii civile nu au fost analizate până la acest studiu, potrivit autorul studiului, Alessandro Rotta.
  • Schimbarea climatică subterană poate cauza probleme precum contaminarea apelor subterane sau probleme cu căile ferate subterane.

Structura clădirilor din Chicago este afectată de schimbările climatice. Un fenomen pe care oamenii de știință l-au numit „schimbări climatice subterane” deformează solul de sub orașe, arată un studiu realizat la Chicago.

Această deplasare a terenului de sub zonele urbane ar putea reprezenta o problemă pentru clădiri și infrastructură, amenințând performanța și durabilitatea pe termen lung, potrivit cercetării.

Cunoscute sub denumirea tehnică de „insule de căldură subterane”, schimbările climatice subterane reprezintă încălzirea…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.