Prima pagină » Soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu, prins cu amanta la mare! Vandici spunea acum un an că ”bărbatul trebuie să fie bărbat” și iertat

Soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu, prins cu amanta la mare! Vandici spunea acum un an că ”bărbatul trebuie să fie bărbat” și iertat

Soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu, prins cu amanta la mare! Vandici spunea acum un an că ”bărbatul trebuie să fie bărbat” și iertat


Andrei Neacșu, încă soțul Ilincăi Vandici, a fost fotografiat cu amanta pe litoral. Cei doi s-au despărțit de câteva luni, dar nu oficial. 

Neacșu a părăsit căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament pe Șoseaua Nordului, alături de care ar fi avut o relație de mai bine de un an.

Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a spus Ilinca Vandici.

Prezentatoarea tv nu a spus care sunt motivele rupturii, dar după aceea s-a aflat că Ilinca ar fi știut cine e femeia care i-a spart casa.

Acum, Andrei Neacșu s-a afișat cu actuala parteneră pe o plajă de lux de pe litoralul românesc. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani. Cei doi au un copil și păreau foarte sudați. 

În urmă cu un an aceasta șoca opinia publică spunând că bărbatul poate…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.