Prima pagină » FCSB – Dinamo, cap de afiș pe biletul de weekend! Ce s-a mizat la derby și care sunt celelalte 7 evenimente selectate: cota totală, 40!

FCSB – Dinamo, cap de afiș pe biletul de weekend! Ce s-a mizat la derby și care sunt celelalte 7 evenimente selectate: cota totală, 40!

FCSB – Dinamo, cap de afiș pe biletul de weekend! Ce s-a mizat la derby și care sunt celelalte 7 evenimente selectate: cota totală, 40!


FCSB – Dinamo, derby programat în etapa a doua din Superliga, a fost selectat pe biletul de weekend în ediția de luni, 17 iulie, a emisiunii Pariologia.

Noi ponturi oferite la Pariologia! Biletul de weekend are o cotă de 40, iar derby-ul FCSB – Dinamo este cap de afiș

Luni, 17 iulie 2023, Pariologia a revenit cu o nouă ediție de senzație. Emisiunea prezentată de ProSport, în care care sunt oferite ponturi pentru meciurile săptămânii, le pune la dispoziție cititorilor câteva bilete promițătoare.

Unul dintre ele este biletul de weekend, care conține nu mai puțin de 8 evenimente și are o cotă totală de 40. În mod inevitabil, de pe bilet nu avea cum să lipsească cel mai așteptat meci al weekendului, derby-ul FCSB – Dinamo, care e programat sâmbătă, de la ora 21:30.

La această partidă, specialiștii Pariologia au mizat pe faptul că FCSB va înscrie cel puțin două goluri. Cota pentru acest pronostic este una…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.