Prima pagină » Consultantul politic Joshua R. Kroeker: ”Putin nu mai poate proiecta imaginea unui bărbat macho care guvernează cu o mână de fier”

Consultantul politic Joshua R. Kroeker: ”Putin nu mai poate proiecta imaginea unui bărbat macho care guvernează cu o mână de fier”

Consultantul politic Joshua R. Kroeker: ”Putin nu mai poate proiecta imaginea unui bărbat macho care guvernează cu o mână de fier”


Revolta de weekend a mercenarilor Wagner conduși de Evgheni Prigojin, ”Bucătarul lui Putin” din alte vremuri, a scos în evidență, potrivit multor analiști politici, și ceea ce s-ar putea numi ”slăbiciunea lui Vladimir Putin”. Impetuos, cu ani în urmă, considerat un ”șahist” pe eșicherul politicii mondiale, ”Țarul” pare să reacționeze din ce în ce mai greu, iar imaginea de ”bărbat macho” este ciobită.

Joshua R. Kroeker, cercetător independent și consultant politic, analist la proiectul de analiză politică R.Politik – consideră că a început să se fisureze imaginea pe care Vladimir Putin și-a promovat-o de mai bine de două decenii, cu toate că – pentru un observator extern – ”Țarul” se bucură, încă, de sprijin național și ar fi ”pe val” după revolta eșuată pusă la cale de Evgheni Prigojin.

După rebeliunea din 23-24 iunie, echipa de PR de la Kremlin a trecut la acțiune pentru a demonstra că nu există…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.