Prima pagină » Clujenii sunt nostalgici după orașul vechi: ”M-am bucurat că în orașul-beton mai există parcele nemodernizate” – FOTO

Clujenii sunt nostalgici după orașul vechi: ”M-am bucurat că în orașul-beton mai există parcele nemodernizate” – FOTO

Clujenii sunt nostalgici după orașul vechi: ”M-am bucurat că în orașul-beton mai există parcele nemodernizate” – FOTO


O fostă studentă, care a locuit în căminul Hașdeu, s-a bucurat că încă zona de acolo a rămas cum o știa, chiar și cu găinile care umblă libere. 

Pe vremea când eram studentă și locuiam în Hașdeu, în curtea de lângă caminul XIV erau găini pe care stăpânii le lăsau libere pe alei.

Astăzi am trecut pe acolo și am găsit găinile la locul lor. Firește, nu tot alea, pentru că, din câte știu, găinile nu trăiesc 30 de ani.

M-am bucurat că în orașul-beton mai există parcele cu troscot nemodernizat, unde găinile scurmă nestingherite”, a relatat Doina. Aceasta a postat și o fotografie, care i-a stârnit pe clujenii sătui de betoanele lui Emil Boc.

Asta până nu apare și aici vreun arhitect iluminat, care mână în mână cu edilii orașului să repeadă niște betoane faine ca soarele sfânt de pe cer, conform unei viziuni conceptuale prea subtile pentru noi ăștia mulți, proști și iubitori de verdeață (vezi întâlnirea de luni de la…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.