Prima pagină » Larry Nassar, medicul care a abuzat sute de gimnaste din lotul național al Statelor Unite, înjunghiat în închisoare

Larry Nassar, medicul care a abuzat sute de gimnaste din lotul național al Statelor Unite, înjunghiat în închisoare

Larry Nassar, medicul care a abuzat sute de gimnaste din lotul național al Statelor Unite, înjunghiat în închisoare


Condamnat la 175 de ani de închisoare, medicul pedofil Larry Nassar, cel care a abuzat sute de gimnaste din lotul național al Statelor Unite, a fost atacat în pușcărie.

El a fost înjunghiat într-o închisoare federală din statul Florida, transmite presa americană. Incidentul s-a petrecut duminică, 9 iulie 2023.

Larry Nassar a abuzat sexual peste 250 de sportive

Potrivit ABC News, Larry Nassar, în vârstă de 59 de ani, a fost atacat cu cuțitul în penitenciarul din Florida. Doctorii au reușit să-l stabilizeze, Nassar fiind în prezent internat la Terapie Intensivă.

Fostul medic al lotului național feminin de gimnastică al Statelor Unite a primit condamnări grele în 2017 şi 2018 pentru agresiuni sexuale comise asupra a 250 de sportive. Cele mai multe dintre fete erau minore, după cum aveau să descopere anchetatorii.

Abuzurile s-au petrecut atât în cadrul Federaţiei de Gimnastică, cât și la Universitatea de Stat din Michigan şi într-un club privat…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.