Prima pagină » Clujenii păzesc copacii de pe strada Universității & Kogălniceanu. Boc a dat ordinul să fie scoși din rădăcini – FOTO

Clujenii păzesc copacii de pe strada Universității & Kogălniceanu. Boc a dat ordinul să fie scoși din rădăcini – FOTO

Clujenii păzesc copacii de pe strada Universității & Kogălniceanu. Boc a dat ordinul să fie scoși din rădăcini – FOTO


Activiștii civici lansează o campanie fără precedent de apărare a copacilor de pe strazile Universității și Mihail Kogălniceanu, pe care primarul Emil Boc vrea să îi scoată din rădăcini și să îi mute. 

Conform solicitării unora dintre prietenii clujeni, vom încerca să păzim „fizic” TOȚI copacii de pe străzile Universității / Kogălniceanu, fie împiedicând cât mai direct dezrădăcinarea acestora, fie documentând, filmând, cerând socoteală autorităților și executanților pentru fiecare arbore în parte.

Fiecare participant ajută cât, cum și când poate. Zona de acoperit e întreaga stradă Universității (cu risc crescut, deocamdată, la capătul dinspre Avram Iancu), dar sunt vizați și unii copaci, cel puțin 11 la număr, de pe Mihail Kogălniceanu.

Prima întâlnire, la care ar fi excelent să fim cât mai mulți la care vom discuta cum ne organizăm și cu ocazia căreia putem face, cum au solicitat mulți clujeni, un lanț,…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.