Prima pagină » Vlăduța Lupău a eclipsat mireasa, la cea mai mare nuntă din Vestul țării, la fiica lui Florin Generalul – FOTO

Vlăduța Lupău a eclipsat mireasa, la cea mai mare nuntă din Vestul țării, la fiica lui Florin Generalul – FOTO

Vlăduța Lupău a eclipsat mireasa, la cea mai mare nuntă din Vestul țării, la fiica lui Florin Generalul – FOTO

Vlăduța Lupău a participat la nunta anului din Vestul României, dintre Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, și instrumentistul Raul Uncu, unde au participat peste 1000 de invitați.

Claudia Ionaș este și ea o apreciată artistă de muzică populară din Banat, iar tatăl eim Florin Generalul, este un nume mare în lumea interpreților de muzică populară și de petrecere. 

Pot să spun că este cea mai fericită zi din viața noastră. Bunul Dumnezeu să-i ajute și să fie fericită și să bucure de tot ceea ce e mai frumos în viață!”, a spus Florin Ionaș-Generalul, tatăl artistei. 

Rochia miresei a fost comandată de la Cluj

”Sunt foarte emoționată, nu am avut așa emoții niciodată. Să știi că am avut foarte mari emoții cu rochia de mireasă. Am făcut-o la comandă, într-un atelier din Cluj și a costat în jur de 15.000 de lei. Este exact așa cum am visat și mi-am dorit. Adică așa mi-am dorit să arăt în ziua nunții mele. Îmi place,…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.