Prima pagină » Twitter, acționată în instanță pentru o taxă legală de 90 de milioane de dolari. Reacția unui fost director: „O, Doamne Dumnezeule!”

Twitter, acționată în instanță pentru o taxă legală de 90 de milioane de dolari. Reacția unui fost director: „O, Doamne Dumnezeule!”

Twitter, acționată în instanță pentru o taxă legală de 90 de milioane de dolari. Reacția unui fost director: „O, Doamne Dumnezeule!”

  • Twitter a angajat anterior o firmă de avocatură pentru a-l forța pe Elon Musk să finalizeze preluarea companiei.
  • Firma de avocatură, Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, a trimis Twitter o factură de 90 de milioane de dolari pentru serviciile sale.
  • Sub conducerea lui Musk, Twitter acuză acum firma că și-a exploatat clientul.

Compania mamă a Twitter, X Corp, a dat în judecată o firmă de avocatură care a fost angajată de fosta conducere a Twitter anul trecut, în timpul achiziției controversate a companiei de socializare de către Elon Musk, în valoare de 44 de miliarde de dolari, informează Business Insider.

Procesul depus vineri acuză Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, o firmă de avocatură corporatistă de elită, că și-a exploatat clientul, cerând Twitter 90 de milioane de dolari în taxe juridice pentru câteva luni” din serviciile sale și încearcă să recupereze plata.

Pe deplin conștient de faptul că nimeni cu un interes economic în bunăstarea…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.