Prima pagină » Cluj: Copil cu o durere cruntă de dinți, UMILIT pe la spitalele clujene de stat. Tatăl: ”M-au amenințat cu paza, dacă nu plec! Mai să mă aresteze!”

Cluj: Copil cu o durere cruntă de dinți, UMILIT pe la spitalele clujene de stat. Tatăl: ”M-au amenințat cu paza, dacă nu plec! Mai să mă aresteze!”

Cluj: Copil cu o durere cruntă de dinți, UMILIT pe la spitalele clujene de stat. Tatăl: ”M-au amenințat cu paza, dacă nu plec! Mai să mă aresteze!”


Un părinte a trecut printr-o experiență de coșmar cu băiatul lui de 11 ani, care avea o durere cruntă de măsele. La clinicile de stat bătea vântul, pentru că, în weekend, urgențele se preiau numai după ora 20.00 (n.red. situație absurdă). Dacă au o criză dentară înainte de această oră, nu este niciun medic. 

Copilul meu, vineri seara, de la 20.00, a avut o durere incredibilă de măsea. I-am dat ceva calmant, dar tot nu i-a trecut, ci s-a accentuat. Sâmbătă dimineața, la 8.00, ne-am urcat în mașină de acasă, din Panticeu, și l-am dus la Cluj-Napoca, la spitalele de stat.

M-am dus pe Clinicilor, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, unde domnul portar mi-a spus că numai de la ora 20.00 există un dentist, dar să mă duc pe strada Pavlov la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială.

M-am dus pe strada Pavlov, iar o doamnă rezident l-a consultat și a spus că nu poate interveni, pentru că nu au aparatura necesară. M-a notat într-un registru…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.