Prima pagină » Călătorie de COȘMAR pentru un cuplu care a zburat între Paris și Toronto. „Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut”

Călătorie de COȘMAR pentru un cuplu care a zburat între Paris și Toronto. „Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut”

Călătorie de COȘMAR pentru un cuplu care a zburat între Paris și Toronto. „Nu mă așteptam să găsesc mai mult sânge decât am văzut în Beirut”


Călătoriile cu avionul sunt de multe ori imprevizibile, dar nu multe persoane se confruntă cu problemele de care s-a lovit Habib Battah, un jurnalist libanez care a mers către Statele Unite, alături de soția sa.

Cei doi, aflați la bordul unei curse între Paris și Toronto, orașul canadian în care aveau escală, au simțit un miros foarte neplăcut de sub scaunele pe care stăteau.

Cei doi călătoreau împreună cu cele două pisici ale lor, fiecare aflându-se într-o geantă specială pentru transport. Iniţial, Habib a crezut că mirosul neplăcut s-ar putea datora felinelor şi a decis să verifice, dar s-a dovedit că nu acestea erau responsabile. Încercând să afle originea mirosului, bărbatul s-a pus în genunchi şi s-a uitat sub genţile în care se aflau pisicile. Spre dezgustarea sa şi a soţiei sale, Habib a descoperit o pată de aproximativ 50 de centimetri pe care a început să o cerceteze.

„Am spus că miroase a fecale. Mi-a înmânat…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.