Prima pagină » Un sucevean a înșelat la Cluj mai multe persoane care efectuează curse ocazionale de transport pasageri. Prejudiciu estimat 1.550 de euro!

Un sucevean a înșelat la Cluj mai multe persoane care efectuează curse ocazionale de transport pasageri. Prejudiciu estimat 1.550 de euro!

Un sucevean a înșelat la Cluj mai multe persoane care efectuează curse ocazionale de transport pasageri. Prejudiciu estimat 1.550 de euro!


Un tânăr de 25 de ani din județul Suceava este bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată de polițiștii clujeni. Acesta ar fi abordat, prin intermediul unei platforme online de anunțuri și vânzări, persoane care efectuează curse ocazionale de transport pasageri, sub pretextul că are nevoie de o cursă în Germania sau Belgia. 

La data de 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Din activitățile investigativ-operative desfășurate de polițiști a reieșit faptul că în perioada iunie – iulie a.c., acesta ar fi abordat, prin intermediul unei platforme online de anunțuri și vânzări, persoane care efectuează curse ocazionale de transport pasageri, sub pretextul că are nevoie de o…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.