Prima pagină » Ce a pățit o mamă celebră pe Instagram, după ce a MINȚIT că un cuplu a încercat să-i răpească cei doi copii

Ce a pățit o mamă celebră pe Instagram, după ce a MINȚIT că un cuplu a încercat să-i răpească cei doi copii

Ce a pățit o mamă celebră pe Instagram, după ce a MINȚIT că un cuplu a încercat să-i răpească cei doi copii


O femeie din California, în vârstă de 31 de ani, mamă celebră pe internet, a fost condamnată la 90 de zile de închisoare după ce a mințit că un cuplu de origine latină a încercat să-i răpească cei doi copii. Ea făcut acuzațiile, prin intermediul unui clip postat pe Instagram, potrivit NBC News.

Katie Sorensen, care se autodenumește influencer, a fost condamnată în luna aprilie a acestui an după ce a făcut acuzațiile false, în luna decembrie 2020.

Ea spunea, atunci, că un bărbat și o femeie ar fi încercat să-i răpească cei doi copii, în parcarea unui magazin din Petaluma, situat în regiunea North Bay din San Francisco.

Cuplul a negat acuzațiile și a declarat că se afla la magazin pentru a cumpăra decorațiuni de Crăciun și a susținut că declarațiile false ale femeii sunt motivate rasial.

De altfel, în urma investigației, polițiștii au ajuns la concluzia că acuzațiile nu sunt reale, iar cuplul este nevinovat. Procuratura a…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.