Prima pagină » Lideri politici PSD-PNL s-au reunit pe ASCUNS la Cluj pentru o dezbatere despre revizuirea Constituției. Jurnaliștii clujeni protestează!

Lideri politici PSD-PNL s-au reunit pe ASCUNS la Cluj pentru o dezbatere despre revizuirea Constituției. Jurnaliștii clujeni protestează!

Lideri politici PSD-PNL s-au reunit pe ASCUNS la Cluj pentru o dezbatere despre revizuirea Constituției. Jurnaliștii clujeni protestează!


Asociația Profesioniștilor de Presă din Cluj condamnă atitudinea sfidătoare a Institutului Social Democrat „Ovidiu Șincai”, organizație non guvernamentală de utilitate publică (finanțată deci din bani publici) și Asociația Pro Democrația, care a organizat vineri o dezbatere cu mai mulți lideri politici pe tema revizuirii Constituției, la care însă nu a invitat și reprezentanți ai presei clujene. 

Din păcate, caracterul public al evenimentului a fost uitat complet de organizatorii „care au decis că presa e un pericol pentru ei și au preferat să se izoleze de mass-media în filiala clujeană a Băncii Naționale”, spun cei de la Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj.

Asociația Profesionistilor din Presă Cluj (APPC) protestează vehement la adresa organizatorilor dezbaterii pe tema revizuirii Constituției, organizată vineri, 30 iunie, la Banca Națională a României-Filiala Cluj de Institutul Social Democrat „Ovidiu Șincai”,…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.