Prima pagină » Reforma pensiilor speciale, votată de Camera Deputaților. Proiectul se întoarce la Senat pentru noi modificări

Reforma pensiilor speciale, votată de Camera Deputaților. Proiectul se întoarce la Senat pentru noi modificări

Reforma pensiilor speciale, votată de Camera Deputaților. Proiectul se întoarce la Senat pentru noi modificări

Camera Deputaților a votat proiectul de lege pentru reformarea pensiilor speciale. Inițiativa legislativă se întoarce la Senat pentru a fi dezbătută în procedură de urgență, pentru că Puterea vrea ca modificările făcute de modificați să fie validate și de forul superior.

FOTO Inquam Photos

Proiectul de lege pentru desființarea pensiilor speciale a fost votat de 196 deputați, au fost 32 voturi „împotriva”, 14 abțineri, iar un alt parlamentar nu a votat.

Inițiativa legislativă se va întoarce la Senat în procedură de urgență pentru corelare, urmând dezbateri ca dezbaterile să aibă loc marți, 27 iunie, 2023.

Premierul Ciolacu a subliniat chiar după ce a primit votul de acordare a încrederii în Parlament că legile pentru eliminarea pensiilor speciale, inclusiv ale parlamentarilor, vor trece de Parlament până la finalul sesiunii parlamentare. „Până la sfârşitul sesiunii, aceste legi vor trece de votul Camerei…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.