Prima pagină » Un pastor ardelean a povestit cum a luat de gât o fată de 12 ani și i-a spus: ”Pentru tine sunt moartea!”

Un pastor ardelean a povestit cum a luat de gât o fată de 12 ani și i-a spus: ”Pentru tine sunt moartea!”

Un pastor ardelean a povestit cum a luat de gât o fată de 12 ani și i-a spus: ”Pentru tine sunt moartea!”


Un pastor controversat din Beiuş, Vladimir Pustan, a spus la un podcast cum a strâns de gât o copilă de 12 ani, după ce fata i-ar fi turnat îngheţată în tenişi.

Pustan a spus că se afla la un restaurant cu familia fetei, venită din străinătate, iar fetița de 12 ani și-a terorizat părinții. ”Stând cu ei la masă la restaurant, tot am vorbit despre domnul Isus Cristos. Ea, de exemplu, tot lua câte o bucată de pâine şi o arunca tot la taică-său în ochi, făcea cocoloşi şi îi dădea la taică-său în cap. Când se plictisea, o lua pe maică-sa şi îi dădea în cap. Eu deja fierbeam, ştii cum fierbe ceaiul în ibricele ruseşti? Amu deja eram ca la desenele animate, sunt taurii ăia care scot aşa pe (nas fum n.r.). Ce-o făcut, mă, spurcăţenia aia? Ea mânca îngheţată. Mi-a băgat globul de îngheţată în tenişi. Ea se tot uita către mine şi zâmbea ca o satană. Când mi-am băgat piciorul în tenis am simţit instantaneu. N-am zis…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.