Prima pagină » Turistă amendată pentru că s-a filmat, cântând, în timp de vizita o zonă montană extrem de populară din Ardeal

Turistă amendată pentru că s-a filmat, cântând, în timp de vizita o zonă montană extrem de populară din Ardeal

Turistă amendată pentru că s-a filmat, cântând, în timp de vizita o zonă montană extrem de populară din Ardeal


Reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei au expus situația unei doamne care, zilele trecute, s-a filmat în timp ce vizita zona și a postat filmarea pe o rețea de socializare. Femeia a fost amendată pentru acest gest, fotografierea și filmarea în scop comercial, nefiind permise în această zonă. 

În urma apariției în mediul online a unui videoclip în care d-na AM, care de altfel a și postat acest film pe rețelele de socializare, apare cântând în Poiana Narciselor de pe raza Parcului Național Munții Rodnei, precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încălcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeauna măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul.

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.