Prima pagină » Situație disperată în familia lui Iosif Rotariu! Soția fostului mare fotbalist de la Steaua este internată în stare critică!

Situație disperată în familia lui Iosif Rotariu! Soția fostului mare fotbalist de la Steaua este internată în stare critică!

Situație disperată în familia lui Iosif Rotariu! Soția fostului mare fotbalist de la Steaua este internată în stare critică!


Familia fostului mare fotbalist român Iosif Rotariu se află într-o situație disperată, după ce soția acestuia a fost internată în stare critică într-un spital din Turcia, ca urmare a unei operații de cancer de colon la care a fost supusă.

Situație disperată în familia lui Iosif Rotariu! Soția fostului mare fotbalist de la Steaua este internată în stare critică! Apelul făcut de clubul din Ghencea

Aducând aminte de faptul că familia Rotariu a făcut mari sacrificii în ultimii ani pentru îngrijirea fetiței lor adoptive, Kassandra, cea care fusese anterior maltratată de către bunica ei, clubul Steaua București a făcut un apel prin intermediul rețelelor de socializare către fani, dar și către toți oamenii care văd postarea respectivă, pentru ajutorarea familiei fostului mare fotbalist în această situație extrem de complicată.

„Haideți să ajutăm un fotbalist de legendă ale Stelei!

Iosif Rotariu, fotbalistul de…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.