Prima pagină » Clujeni atenție la țepari! Pretind că au handicap și cer donații, dar când au fost luați la rost ”brusc au început să înjure”

Clujeni atenție la țepari! Pretind că au handicap și cer donații, dar când au fost luați la rost ”brusc au început să înjure”

Clujeni atenție la țepari! Pretind că au handicap și cer donații, dar când au fost luați la rost ”brusc au început să înjure”

O clujeancă a relatat o scenă observată la centrul comercial Vivo, în parcare, unde mai multe persoane care pretindeau că nu pot vorbi, dar când au fost chestionați au devenit agresivi și, culmea, vorbeau foarte bine.

Este TIFF-ul si alte multe evenimente în Cluj-Napoca. Am asistat pe Eroilor și la VIVO azi la o escrocherie. Nu vă lăsați păcăliți. Umblă un grup de tineri, unii tigani, cu o mapă, pretind că sunt surdo-muți și cer bani pentru asociație. 

La VIVO am asistat la o scenă: doi indivizi cereau bani arătând spre mapă că sunt surdo muți și strșng bani… un domn le-a spus ceva care i-a enervat și brusc au început să înjure ( nu mai erau micuti) și să devină agresivi și să il amenință cu bătaia, după accent erau din sudul tarii. Deci vă rog dacă ii vedeti anuntati Poliția. Umblă în zona LIDL, centru, VIVO, Supeco, Metro, Kaufland, Mama Manu Eroilor, Cora, Dedeman.

Sunati la politie!”, a semnalat o mămică îngrijorată….

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.