Prima pagină » Un medic ardelean refuză orice ”atențiile”: ”Nu mă mai jigniți! Dumnezeu mi-a dat întotdeauna mai mult înapoi. El știe de ce!”

Un medic ardelean refuză orice ”atențiile”: ”Nu mă mai jigniți! Dumnezeu mi-a dat întotdeauna mai mult înapoi. El știe de ce!”

Un medic ardelean refuză orice ”atențiile”: ”Nu mă mai jigniți! Dumnezeu mi-a dat întotdeauna mai mult înapoi. El știe de ce!”


Un medic gastroenterolog din Satu Mare se roagă de pacienți să nu mai vină cu atenții, pentru că el își face meseria cu dedicație și este plătit pentru asta. 

Cristian Costea, medic gastroenterolog la Spitalul Județean Satu Mare, lucrează și la o clinică privată, dar nu vrea să mai audă de ”cadourile” la plic sau la plasă, cu care vin pacienții. Medicul Costea este foarte iubit și efectuează intervenții inovatoare, fiind renumit.

Pe aceasta cale mă alătur initiativei recente a  unor colegi și VĂ ROG, NU mă mai jigniți oferindu-mi orice fel de bun, de la bani, la ciocolată, carne, ouă, țuică (și aveți imaginație bogată), după ce v-am văzut pe dumneavoastră ca pacient sau pe cineva din familia dumneavoastră, indiferent unde în sistemul de stat sau privat! După cum bine stiți tratamentul și investigatiile în Spitalul de stat sunt GRATUITE și în sistemul privat le plătiți la adevărata lor valoare de cele mai multe ori, deci nu…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.