Prima pagină » Patru din cinci meseriași au scumpit serviciile în acest an. Câți bani cere un electrician pe oră. E exagerat!

Patru din cinci meseriași au scumpit serviciile în acest an. Câți bani cere un electrician pe oră. E exagerat!

Patru din cinci meseriași au scumpit serviciile în acest an. Câți bani cere un electrician pe oră. E exagerat!


Patru din cinci meseriași au mărit tarifele în acest an, cele mai mari creșteri fiind înregistrate în construcții, renovări și hidroizolaţii.

Un sondaj realizat de specialiști asupra tarifelor cerute de meseriași – arhitecți, constructori, experți în soluții energetice și furnizori de alte servicii pentru casă, tarifele au crescut cu peste 10% în 2023.

În sondaj au fost introduse în premieră și furnizorii de servicii în afaceri și alte servicii, cum ar fi servicii de curățenie, contabilitate, creare site web și servicii de pază, scrie adevarul.ro.

Aproape toți furnizorii de hidroizolații și zugravi, majoritatea executanților de renovări, precum și trei din patru constructori, arhitecți și furnizori de ferestre, și-au mărit prețurile.

Două treimi dintre meșterii care și-au mărit prețurile (în total 77,8%) au menționat ca motiv creșterea prețurilor la materii prime și materiale (68%). 

Prețul actual pentru construcția unei case din…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.