Prima pagină » Tensiuni PSD-UDMR. Uniunea nu a vrut să susțină un proiect al social-democraților, adoptat la mustață de Cameră

Tensiuni PSD-UDMR. Uniunea nu a vrut să susțină un proiect al social-democraților, adoptat la mustață de Cameră

Tensiuni PSD-UDMR. Uniunea nu a vrut să susțină un proiect al social-democraților, adoptat la mustață de Cameră

Adoptarea proiectului de lege care reglementează statutul asistentului judecătorului a generat tensiuni între PSD și UDMR, după ce membrii UDMR au refuzat să voteze proiectul de lege inițiat de șefa Comisiei juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol (PSD).

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Inițiativa legislativă a fost adoptată la limită, întrucât membrii UDMR au refuzat să își ofere votul, fapt care l-a determinat pe șeful PSD să îl tragă la răspundere pe șeful deputaților UDMR, Csoma Botond, care a încercat să aplaneze situația. 

Astfel, deputații au adoptat proiectul cu 93 de voturi „pentru” de la PSD. proiectul a fost votat de alți 54 de membri ai PNL, 14 membri ai minorităților naționale și un deputat neafiliat.

Deputatul UDMR, Csoma Botond, a confirmat într-o emisiune la Digi24 că a existat un dialog în plenul Camerei Dpeutaților, negând însă că ar fi vorba despre o ceartă. Totodată, deputatul a…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.