Prima pagină » Când va instala un nou antrenor conducerea Universității Cluj. Andrei Prepeliță printre cei care pot ajunge la Cluj, a confirmat președintele „U”

Când va instala un nou antrenor conducerea Universității Cluj. Andrei Prepeliță printre cei care pot ajunge la Cluj, a confirmat președintele „U”

Când va instala un nou antrenor conducerea Universității Cluj. Andrei Prepeliță printre cei care pot ajunge la Cluj, a confirmat președintele „U”


Conducerea Universității Cluj trebuie să pună un antrenor nou pe banca tehnică după ce echipa s-a despărțit de Ioan Ovidiu Sabău. 

Termenul este până vineri, atunci când echipa are programată reunirea pentru sezonul viitor, iar pe lista scurtă s-ar afla Andrei Prepeliță (37 de ani), Viorel Moldovan (50 de ani) și Toni Petrea (48 de ani). Dar favorit este Prepeliță.

Suntem în discuții cu mai mulți antrenori. Da, este și Andrei (n.r. Prepeliță) printre cei care pot ajunge la Cluj. Oricum, până la reunirea echipei, care va fi vineri, planul nostru este să avem antrenorul instalat.

Cu Neluțu Sabău discutăm să vedem cum punem la punct un proiect legat de echipa secundă, în care experiența și profesionalismul său ne-ar ajuta foarte mult atunci când vorbim despre trecerea jucătorilor spre prima echipă„, a precizat, pentru Digi Sport, Radu Constantea, președintele celor de la Universitatea Cluj.

Andrei Prepeliţă a fost antrenor principal între…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.