Prima pagină » VIDEO. Gest total lipsit de respect din partea fanilor parizieni, la despărțirea lui Leo Messi de PSG: „Dezgustător, rușinos!

VIDEO. Gest total lipsit de respect din partea fanilor parizieni, la despărțirea lui Leo Messi de PSG: „Dezgustător, rușinos!

VIDEO. Gest total lipsit de respect din partea fanilor parizieni, la despărțirea lui Leo Messi de PSG: „Dezgustător, rușinos!


Lionel Messi a jucat ultimul meci în tricoul celor de la Paris Saint-Germain, împotriva celor de la Clermont, în ultima etapă din Ligue 1. Campionii Franței au pierdut cu scorul de 2-3, însă toată atenția a mers către gestul fanilor PSG la adresa lui Leo Messi.  

Înaintea meciului, conducerea celor de la Paris Saint-Germain a confirmat despărțirea de campionul mondial Lionel Messi, al cărui contract expiră în curând. Starul argentinian s-a declarat fericit că a putut evolua pentru echipa pariziană, într-un interviu recent.

Lionel Messi, huiduit de fanii PSG-ului, la ultimul său meci în tricoul echipei pariziene

Nu a fost prima dată când fanii celor de la Paris Saint-Germain l-au huiduit pe argentinian pe stadionul Le Parc des Princes, însă de data aceasta a fost de o însemnătate mai mare, acesta fiind ultimul lui meci pentru echipa franceză. 

Înainte de meci, când crainicul stadionului rostea numele jucătorilor, fanii lui PSG au huiduit în…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.