Grupul Lactalis, care deține, printre altele, Albalact, Covalact și Parmalat România, va avea un nou director general

Onur Barim va ocupa, de la 1 ianuarie 2023, funcţia de director general al Grupului Lactalis România, informează Grupul Lactalis, într-un comunicat, conform Agerpres.

El preia mandatul de la Giampaolo Manzonetto, care îşi încheie misiunea ca director general, pentru a se dedica unor proiecte personale.

„Onur Barim va conduce astfel toate afacerile Grupului Lactalis în România, care include, astăzi, companiile Albalact, Covalact, Dorna Lactate, Rarăul, Lactate Harghita, Parmalat România şi Lactalis Logistic”, se menţionează în comunicat.

Onur Barim s-a alăturat Grupului Lactalis în 2011, ca director de marketing în cadrul Ak Gida/Lactalis Turcia. În 2018, Onur a preluat rolul de director general al Lactalis Arabia Saudită şi a condus compania până în 2021.

În 2022, Onur Barim a intrat în echipa Grupului Lactalis România în calitate de director general adjunct, susţinând activitatea directorului general în zona comercială.

Onur Barim este licenţiat în Economie şi Ştiinţe Sociale şi are o experienţă de 24 de ani în industria FMCG.

„Administrarea afacerilor Lactalis într-una dintre cele mai importante ţări ale Grupului în Europa este o misiune complexă şi îmi oferă noi provocări în urmărirea obiectivelor Grupului pentru o creştere profitabilă şi responsabilă”, a declarat Barim.

Giampaolo Manzonetto s-a alăturat Grupului Lactalis în urmă cu 25 de ani ca director financiar al companiei Parmalat Rusia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.