Prima pagină » Ce s-a întâmplat în fața hotelului din Wurzburg când naționala României a ajuns de la Munchen, după victoria cu Ucraina!

Ce s-a întâmplat în fața hotelului din Wurzburg când naționala României a ajuns de la Munchen, după victoria cu Ucraina!

Ce s-a întâmplat în fața hotelului din Wurzburg când naționala României a ajuns de la Munchen, după victoria cu Ucraina!

Naționala de fotbal a României a avut parte de o surpriză imensă când a ajuns la hotelul din Wurzburg, la care este cazată, după victoria în fața Ucrainei.

„Tricolorii” au fost așteptați de sute de fani în fața hotelului din Wurzburg, după victoria superbă obținută cu Ucraina, în Grupa E de la EURO 2024.

Sute de suporteri i-au aștepotat pe „tricolori” în fața hotelului din Wurzburg

Naționala de fotbal a României a câștigat de o manieră entuziasmantă primul ei meci din Grupa E a Campionatului European din Germania, învingând Ucraina cu 3-0. Golurile „tricolorilor” au fost marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) și Denis Drăguș (57).

În tribune au fost peste 30.000 de suporteri români, unele surse vobind chiar de 40.000 de fani ai naționalei antrenată de Edi Iordănescu. La finalul partidei,…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.