Prima pagină » Iohannis, PREMIAT la Washington de Consiliul Atlantic /”Accept acest premiu ca o recunoaștere a rolului de lider al României”

Iohannis, PREMIAT la Washington de Consiliul Atlantic /”Accept acest premiu ca o recunoaștere a rolului de lider al României”

Iohannis, PREMIAT la Washington de Consiliul Atlantic /”Accept acest premiu ca o recunoaștere a rolului de lider al României”

Președintele Klaus Iohannis a primit, în cursul unei ceremonii desfășurate la Washington, Premiul pentru ”Conducere Internațională Remarcabilă” pe anul 2024, acordat de Institutul Consiliul Atlantic (Atlantic Council).

”În calitatea de președinte al României, Klaus Iohannis a câștigat încrederea poporului său prin angajamentul ferm de a crea un stat care își protejează cetățenii și își apără valorile. Este un lider dedicat avansării prosperității și influenței României. Un campion al unității și al ordinii globale. Un avocat neobosit pentru construirea unui viitor mai strălucitor”, arată videoclipul în care sunt prezentate realizările președintelui.

Stephen J. Hadley, președintele Consiliului consultativ internațional din cadrul Institutului Consiliul Atlantic, a notat că ”din primele zile ale carierei de profesor de fizică în orașul Sibiu și până la poziția de lider al României, președintele Klaus Iohannis a avut…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.