Prima pagină » Românii, în topul european al consumatorilor de suc. Medic: „Aceste băuturi sunt o țeapă, un real pericol pentru sănătate”

Românii, în topul european al consumatorilor de suc. Medic: „Aceste băuturi sunt o țeapă, un real pericol pentru sănătate”

Românii, în topul european al consumatorilor de suc. Medic: „Aceste băuturi sunt o țeapă, un real pericol pentru sănătate”

Românii sunt în top 10 la nivel european când vine vorba despre consumul de sucuri acidulate. Chiar dacă acestea au efecte extrem de nocive asupra organismului, oamenii rămân fideli băuturilor răcoritoare care se pot transforma în „adevărate bombe”.

Băuturi răcoritoare SURSĂ Arhiva Adevărul

Conform ultimelor statistici disponibile, țara noastră ocupă poziția a șaptea la nivel european când vine vorba despre consumul de băuturi răcoritoare.

Românii, în topul consumatorilor de „cancer la sticlă”

Românii sunt în topul consumatorilor de băuturi răcoritoare, la nivel european, ocupând poziția a șaptea. Astfel, medicii susțin că aceste produse sunt extrem de nocive pentru sănătate și că este mai bine ca oamenii să reducă, pe cât posibil, consumul acestor produse.

Faptul că aceste băuturi sunt acidulate reprezintă cea mai mică problemă. Important este că toate aceste nenorociri sunt bogate în zahăr. Este…

Citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.